AnskuNi-treenitila

Jääsalontie 20, Oulu

AnskuNi-treenitila on reilut 80 neliöinen tila, jossa treenipohjana on Saltexin Polar 50mm tekonurmi kumirouhetäytteellä. Sisälämpötila on n. 19c . Parkkipaikat löytyvät heti oven edestä ja ulkoilutukseen kävelytie ihan vierestä. Tällä hetkellä hallilla mahdollisuus vain vakiovuoroihin. Vakiovuorojen hinnat sivun lopussa. Vapaita aikoja on erityisen hyvin myös arki-iltaisin esim. maanantai ja torstai-iltaisin.

Miten löytää perille?

Hallin sisäänkäynti on nosto-ovessa olevasta ovesta. Koirat ulkoilutetaan piha-alueen ulkopuolella. Älä missään nimessä anna koirasi tehdä tarpeita kiinteistön alueella! Katso alla olevasta kartasta nopein reitti kävelytielle sekä mistä löytyy roskis.

AnskuNi-treenitilan varustus

Eri lajeihin löytyy monenlaista perustarviketta. Tokoon ruutunauha, pieniä ja suuria kartioita, avohyppysekä peili. Agilitytarvikkeista putki 4m putkenpainoineen, agilityhyppyjät 8kpl , pujottelu sekä erikoisesteistä muuri. Treenitilasta löytyy puomin lape, jolla pystyy työstämään kontaktiesteosaamista. Hoopers hooppeja ja tynnyreitä löytyy, sekä toko avohypystä muokattava veräjä. Hyppytekniikkatreeneihin pieniä bumpereita sekä iso bumpperi. Jumppatarvikkeista on vateja, korokkeita sekä tasapainotyynyjä ja monenlaisia kosketusalustoja ja namikuppeja.

Treenitilan säännöt

  • Ole treenitilassa vain omalla varatulla ajallasi. Valokatkaisin löytyy heti vasemmalta halliin mennessä. Juoksuiset nartut voivat harjoitella juoksuhousut jalassa. Huolehdi, että sinulla on avain treenitilaan sekä huolehdi, että ovi on lukossa ja valot sammutettu, kun lähdet treenitilasta.
  • Palautathan käyttämäsi välineet takaisin paikoilleen. Jätäthän hallin yhtä siistiin kuntoon kuin sinne mennessä. Treenaaja on vastuussa itsestään ja koiristaan. Ethän jätä koiraa juoksentelemaan yksikseen. Jos jokin on rikki tai menee rikki käytössäsi ilmoitathan siitä sekä korvaat omassa käytössäsi rikkoontuneet välineet.
  • Huolehdithan treenitilan ja sen ympäristön siisteydestä. Ulkoilutathan koirasi kiinteistön alueen ulkopuolella sekä keräät koiran jätökset roskiin. Jos vahinko sattuu sisälle, korjaa jätökset ja siivoa jätösten kohdalta matto puhdistusaineella ja vie jätökset sekä siivousvälineet ulkoroskikseen. Suorita sotkusakko 10 eur mobilepay 0407269117
  • Huolehdithan koirasi rokotuksista SKL:n ohjeistuksen mukaisesti.
  • Kiinteistön lämpöpaikat ovat vuokrattuja, ethän pysäköi niille. Jos sisäpihalle ei mahdu, lisää pysäköintitilaa löytyy kiinteistön takaa.
  • Tupakointi sallittu ainoastaan ulkoroskiksen läheisyydessä.

Treenitilan vuokrahinnat 

Minimivuokratuntimäärä 4h, kaikkiin vuokriin lisätään avainpantti 35 eur. Avainpantti palautetaan heti avaimen palautettua.

  • 4h: 25 eur/h
  • 5-10h: 22 eur/h
  • yli 10h: 20eur/h

Kaikki sivun hinnat sis. alv 24%. Ota yhteyttä vakiovuoroista info@anskuni.fi